Sunday, September 28, 2014

Tempat Kerja Baharu

1 comments
Akhirnya...aku bertukar juga tempat kerja baru.
Daripada satu Department terus ke Ministry. Yup...More challenging, I would say~

Tapi nasib baik la tak jauh daripada office lama aku. Seberang jalan saje...I still having my breakfast and my lunch with Kak Long. Bff la katakan~ Parking kereta pun still kat office lama.

Haaa...sebut pasal parking...aku rasa nak tergelak pun ada sebenarnye. Aku tak sangka parking aku ni memang jadi buruan officers lain...sampaikan Kak Na yang sepatutnya menggantikan tempat aku tu boleh dikenakan notis. Puncanya?Kononnya parking tu dah diperuntukkan untuk officer lain.

Haiiihhhh...Sedih jugak bila pikirkan gara - gara orang yang macamni,kan? Aku pun sebenarnya tak suka kot nak gaduh - gaduh pasal benda remeh macamni. Aku rasa aku tau kot sape yang tulis notis tu dan aku seriously tak sangka dia boleh bertindak macamtu sekali!

Semoga Kak Na tabah menghadapi ujian. 


 

♥Lola is My Other Name♥ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template