Thursday, June 17, 2010

Volunteer


Aku rase sgt2 heran bila aku dapat tau dari Wan yang time aku n the rest of the officemates tgh berkursus kat Terengganu hari tu, Shikin gi jumpa Haji R dan 'menyuarakan hasrat murni' dia untuk masuk cawangan Haji R. PELIK!!! selama ni tak pernah pun ade orang yang 'mengidam' nak masuk 'mulut naga'. Hmmm...mungkin tu kot penangan orang mengandung? Suke mintak bende2 pelik...Takde sape pun yang duduk under Haji R. Sume nak mintak keluar. Sampaikan ade sorang staf aku berhenti kerja sebab dah tak tahan lagi keje ngan Haji R.


Alasan yang Shikin bagi sebab cawangan dia sekarang takde keje....padahal, aku tengok sampai En. Midon tak sempat nak open facebook dia sebab nak settlekan keje cawangan dia tu... Appadaaa...Tapi mungkin jugak sebab En. Midon yang selalu dok wat keje2 dia, so dia blh la goyang kaki sambil cakap 'TAKDE KEJE....'


Ok...aku rase, aku dah boleh nak happy sekarang sebab kalau betul la Haji R nak amik Shikin keje ngan dia, dat mean dia akan lepaskan salah seorang staf dia dan aku rase, aku la calon yang dia nampak sekarang. Hehehe...pasni, mungkin aku dah la tak setension diri aku sekarang nih...INSYALLAH....


Haji R pun, macam nak bagi green light ajer...sampaikan dia sanggup keluarkan nama aku dari list program inspection 2 hari ni n he put Shikin in the programme...Wow...bagi latihan awal tuh! Cayalah Haji R...


3 comments:

  1. Meo: Yeay!!! dah nak keluar dari neraka...

    Kaito: gettin better...insyallah :)

    ReplyDelete

 

♥Lola is My Other Name♥ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template