Wednesday, November 10, 2010

Saya Tak Sehat


Harini aku tak gi keje. Dah lame kot aku tak amik cuti...tapi kali ni aku dapat MC.

Dapat MC sebab aku terlalu stress. Stress gile sampai rase kepala macam nak pecah aje. Semalam time chat dgn Joyah rileks aje. Siap boleh gelak terkekeh-kekeh lg tapi bile time nak siap gi keje aje, rase mcm nak pitam. So, aku pun terus sms Fai n KC aku bgtau tak datang keje arini.

Aku gi klinik yang biasa aku gi. Time aku sampai, klinik tu tutup for lunch break. Mak penah cakap..."masa itu emas" so sbb tanak bazir masa punyer pasal,aku gi salon yang biase aku gi kat area Taipan. Gi potong/trim rambut yang dah makin panjang dan tak terurus nih!hohoho...Yian, the hairstylist yang comel mmg pandai potong rambut :p

Abis potong rambut, terus gerak balik ke klinik. Jumpa Dr. Azizah, doktor yang biasa aku jumpa. Had a chat with her setelah sekian lama tak jumpa. Hohoho...last time aku gi sana is in March. Lama giler...aku jarang sakit la tu,kot! Dr. Azizah cakap aku makin kurus dan dia suro aku makan EPO. Adoi....xbestnye makan suppliment!

Pas jumpa doktor, terus balik umah. Perut pun tibe2 rase lapar. Bajet nak ajak Joyah gi makan sesame tapi katanya malam ni dia ade keje. Dah 2 hari keje malam. Sian Joyah...kene keje sampai awal pagi. Last2,aku gi makan sorang2. Makan bakso. Sedap!

Malam esok dah plan nak makan tomyam ngan Joyah. Joyah xkeje kot malam esok.

5 comments:

  1. kem salam bella kat joyah gaks eh! hehehe

    ReplyDelete
  2. Hohoho...insyallah beb kalau i sempat bcakap sbb Joyah mmg byk mulut.susah nak potong cakap dia!hohoho...

    lame xdgr kbr bella?

    ReplyDelete
  3. sodap ayam penyet?

    ReplyDelete
  4. Abdullahsin: a'ah...sedap sgt!makan sambil menangis sbb sedap sgt!hohoho...

    ReplyDelete
  5. tu baru ayam penyet..
    lom william or jln alor or tg lumpur..

    ReplyDelete

 

♥Lola is My Other Name♥ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template