Wednesday, November 16, 2011

AIM 18

Sabtu lepas (12 Nov 2011), aku berpeluang gi AIM 18 yang diadakan dekat Stadium Putra Bukit Jalil dengan hakak. Thanks to Abg Suparman sebab bagi tiket kat kitorang..Upper tier seat pun boleh!kami redah aje...kan kak?

Hmmm..kalau ikut dalam tiket tu..masa start at 7.00 so dengan excited nye aku dengan hakak gerakla ke stadium seawal 6.15pm. Berkat skill pemanduan 'gadis litar' hakak tu..maka kitorang sampai sana xsampai setengah jam pun!(Ladies..dont try dis ok?). Dah siap2 beli fishball cucuk n keropok keping wit lime ice kat stall tepi jalan tu..kitorang pun gi la beratur nak masuk kat pintu masuk utk 'kelas2 atasan' tu...

Mak aiihhh!!!aku ingatkan kitorangla yg paling awal sampai..xsangka plak dah bjuta manusia dah dok beratur depan pintu masuk tuh! So nak tak nak..tpaksa la kitorang join the queue...

Hmmm...aku xtau silap kat mana,the tix wrote event tu start kol 7.00pm, but until 8.00pm the door still closed. Dah bermacam - macam bau dah aku bole hidu time queuing tu n macam2 kerenah aku tgk time tu. Hmmm...orang cakap aku suke camwhoring kan..tapi believe me...aku jumpe a group of camwhore people yg lbh kritikal daripada aku! Hohohoho...hakak geleng2 kepala aje tgk dat group. "Children nowadays..."katanye!

The event was hosted by Dato' AC Mizal n Zizan. Good combination! But the event was not so merry rasanye...

Was so happy to know that Yuna won d Kembara Award n hmmm...many more. Hakak was so happy because Anuar Zain pun menang besar gak malam tu...

Apa2 pun...thanks kat Suparman sebab bcoz of him we wont be there :)

1 comments:

  1. i am a new fashion blogger from indonesia living in singapore :) i really like your blog. i will really appreciate & it will be an honor to have u as my blog member (blog follower)

    and of course i will folback!:D also, u can mention me anytime on twitter @tiodang if you want me to check out your latest post & leave a comment ^^ ,please list me on twitter, so i will know u're my follower!! ;)

    i've just recommend your post to google!u can check it! that's what u got if you keep in touch with my blog too!! hope u will do the same ^^
    (u can add me on facebook and contact me at : cheeringwinda@yahoo.com)

    ReplyDelete

 

♥Lola is My Other Name♥ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template