Monday, May 24, 2010

3rd Award for This Year

Yeay...dapat award lagi utk tahun nih... Award ni dari my baby again... IQA COMEL.

Tapi kali ni, award ni dia tak bagi free - free ajer... Wajib jawab tag...huhuhu... tapi takpe, hati tengah gumbira ni dapat award, so kene jawab tag ngan hati yang senang....

Orait, here it goes....

1. Suka Melukis Tak?
NNNOOOO!!!! time sekolah dulu kalau cikgu lukisan bagi homework, slalu suro adik yang tolong watkan...hihhihi....
2. Bosan2, suka wat ape?
Dengan muzik n conteng2 muka sendiri. Kalau kat Kuantan, muka adik2 yang jadi mangsa...hhhmmm...n perabihkan duit gi shopping skali !
3. Kenapa siput babi berjalan lambat?
Sebab takde kaki...jalan mengengsot sambil kendong cengkerang yang besar dan berat kat belakang badan...sian die....
4. Cute tak orang yang bagi award ni?
Saper? my baby iqa comel tu? Mestilah comel...kalau tak, takkan sesuka ati ajer i nak panggil dia baby or iqa comel...tul tak? *wink*
5. 5 orang penerima award dan penjawab tag seterusnya?
iii) meo188
p/s: Baby iqa...makaceh daun keladi...mmmuuuaaahhh...cayang dia...

5 comments:

  1. hahahah kamuuu..thnx jawab tau....love u lalala...

    ReplyDelete
  2. yipie... dpt award....

    oh no... kena tag... huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  3. babe, i dah siap buat tag u ni.. penatt menjawab tau :)

    ReplyDelete
  4. dapat award lagi.. waaaaa!!! tq2!! heheheh

    ReplyDelete

 

♥Lola is My Other Name♥ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template